Címlap Látnivalók Pintér-tanya

A Pintér-tanya PDF Nyomtatás E-mail

Szeretnénk bemutatni Önnek a panzió szolgáltatásait, amelyekkel hozzájárulhatunk Ön és kedves családja, valamint munkatársai pihenéséhez, távol a világ zajától, csendes, nyugodt környezetben.
Panziónk megfelelő feltételekkel rendelkezik konferenciák, munkahelyi tréningek, továbbképzések, osztálykirándulások, családi-, baráti-, osztálytalálkozók, bankettek, esküvők szervezéséhez, lebonyolításához. Szolíd árak mellett tudunk biztosítani 80 (nyáron 100) fő részére szállást és étkezést kedves vendégeink igényei szerint.
Áraink tartalmazzák a bőséges, falusias jellegűen bővített kontinentális reggelit, kül- és beltéri fürdőmedence, masszázsmedence és salakos teniszpálya használatot, asztaliteniszezést, illetve játszóteret. Vendégeink részére horgászati lehetőséget biztosítunk a saját tavunkon.
Külön díjazás ellenében igénybe vehető, a szauna, a tekepálya, a biliárd. Érdeklődő vendégeinknek lehetőségük van saját pályánkon koronglövészetre is, lövészetvezetőt biztosítunk.
Kedvező helyzeti adottságaink miatt több kirándulási lehetőség kiindulópontja lehetünk. Ilyen cél lehet Eger, a Bükk, a Mátra, a Tisza-tó és a Hortobágy nevezetességei, de még az erdőteleki arborétum is.
Reméljük, hogy a fentiek alapján sikerült érdeklődését felkeltenünk, és hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önt!
A tanyától 3 km-re várja az erdőteleki Buttler kastély a világhírű
arborétumával és félórányi autóút választja el Egertől , az egyik legszebb történelmi városunktól.

Bővebb információ: www.pintertanya.hu

 
and . | l