Címlap Civil szféra Szép Óvodánkért

Szép Óvodánkért Közalapítvány PDF Nyomtatás E-mail

Az „Erdõtelki Szép óvodánkért” Közalapítványt Erdõtelek Község Önkormányzata és az erdõtelki Napköziotthonos Óvoda 1995-ben hozták létre.
A szervezet Alapító Okirata a közalapítvány célját a következõkben határozta meg:
- az óvodai oktató- nevelõ munka segítése
- az oktatás technikai feltételeinek javítása
- óvodai és óvodán kívüli kulturális, szabadidõs programok támogatása.
A közalapítvány nyitott, ahhoz bármely hazai, vagy külföldi természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkezõ szervezet pénzbeli adománnyal hozzájárulhat. A közalapítvány mûködésével és a vagyon kezelésével az alapítók három tagú kuratóriumot bíztak meg: a kuratórium elnöke Veréb Jánosné; a kuratórium tagjai: Forgács Miklósné és Lõcseiné Péter Valéria.
1998 óta alapítványunk jogosulttá vált a személyi jövedelemadók 1 %-nak fogadására.
Adószámunk: 18573893-1-10
Közalapítványunk anyagi segítségével óvodánk technikai felszereltsége bõvült: televízióval, CD-lejátszóval, videomagnóval és diavetítõvel. Támogatásunkkal vásároltunk csoportszobai bútorokat, tornafelszereléseket. Karácsonyra és gyermeknapra minden évben ajándékokkal lepjük meg a gyermekeket. Udvari játékkészletünket lehetõségünkhöz mérten bõvítjük, így került beszerzésre a két komplex fa játszóvár. Évente két alkalommal bábelõadással lepjük meg a gyermekeket.
A közalapítvány a jövõben is szeretné folytatni hasznos tevékenységét, ezáltal biztosítani óvodánk számára azokat a dolgokat, melyeket az óvodai költségvetés nem teszi lehetõvé.
Számítunk a lakosság támogatására és köszönettel fogadunk minden adományt.

 
and . | l